top of page
Sandy Beach

OM OSS

IMG_0787.JPG

 
2015 köpte jag min första klänning från märket Jaase i Australien och det blev med åren fler och fler. När jag sedan flyttade till Sverige saknades plagget som gav mig samma exklusiva och feminina känsla. Jag beslöt mig för att fler måste få känna på det alldeles underbara i att bära något så feminint, sensuellt och unikt.

När jag startade Wages hus 2022 var jag ensam i Norden med att leverera Jaase klänningar till kvinnor som önskar den bohemiska stilen även i vårt skandinaviska samhälle. Tygerna speglar varmare kontinenters exotiska flora och klimat, och snitten är feminina och sensuella

.

Designen är lätt att bära, ger en smickrande siluett och passar många olika former. Plaggen rör sig på ett underbart sätt och den generösa mängden tyg i kjolar och klänningar ger en exklusiv och unik look. När jag väljer vilka märken jag vill representera så är det allt detta som är viktigt för mig. Det ska kännas alldeles underbart att bära och vara plagg som man kan ha på sig varje dag.

Exklusivitet i det bohemiska är viktigt för mig, därför köper jag in små partier som sys upp på min beställning, ofta bara en i varje storlek.

Waages hus

Hemma hos oss finns det plats, inte bara för oss och våra kära men även för en butik! Boka gärna visningar eller kontakta oss för närvaro på olika event eftersom allt finns tillgängligt hela tiden hemma hos oss i Säter, Skövde 

Välkommen!

 

 

Waages hus

Säter Församlingshemmet

54994 Skövde, Sweden

c0uJQ1xg.jpeg
bottom of page